• Slide image one
  • Slide image three
  • Slide image three
  • Slide image three
  • Slide image three
  • Slide image three



Naptár

március 2024
H K SZ CS P SZ V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Feliratozás hírlevélre




Joomla : tornarium.hu
Nőiességért


 

AVIVA -módszer tanfolyam 2017 június 18


Jelentkezés, érdeklődés : 20-341-49-41, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Pencz Andrea

Az életjelenségeket nem áll módunkban megváltoztatni, de van lehetőségünk irányítani azokat!
Higgy a mozgás gyógyító erejében! Akár a szellemi, akár a testi problémákat mozgással meg lehet oldani!
Higgy régi mondás igazában, miszerint a gyógyszert lehet pótolni tornával, de a tornát nem lehet pótolni gyógyszerrel!

 

 

Az  AVIVA  módszer

 Milyen esetekben ajánlható a módszer?

 1.   Erős fájdalmak a menzesz  ideje alatt, előtt

2.    A menzesz ideje több mint 5 nap

3.    A változó kor tünetei, kellemetlenséget, szenvedést okoznak.

4.    A menzesz rendszertelenül jelentkezik

5.    Nem vagy fogamzó képes, ámbár nincs semmi meghatározott orvosi oka.

6.    Cisztád, miómád van.

7.    Többszörös vetélés esetén, szülés után

8.    Súlytöbblettől szenvedsz, de nem a túlzott evéstől 

9.    Inkontinencia esetén

10.   Meg akarod őrizni fiatalságodat

11.   Férfi társadnak is problémái vannak?

 Hogyan hatnak az Aviva módszer gyakorlatai?

 A külső és belső izmok mozgatásával jelentősen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota. Az Aviva Módszer gyakorlatai  fokozzák az alhasi szervek vérkeringését, így több hormon, vitamin, oxigén és más létfontosságú anyag áramlik  eme ,, célszervekbe”. A létrejövő altesti vérbőség a belső nemi szervek egészséges működést eredményezi. A rendszeresen végzett gyakorlatsorok segítenek többek között akaratuk szerint rendezni a nők havi ciklusát, megszüntetik a menzeszt kísérő görcsöket, egyes esetekben megszüntethetik a meddőség okát, segítenek vetélés után a méh izomzatának megerősítésében, valamint könnyítenek  a változó kor tünetein – rendeződik a hormonszint, elmúlnak a hőhullámok, lassul a csontritkulás folyamata. 

Jelentkezz a tanfolyamra , ha sikerült felkelteni az érdeklődésedet, vagy szólj barátaidnak, ismerőseidnek, ha közülük valakinek szüksége van erre a tudásra.

A foglalkozást Pogány Zsuzsanna Aviva-tréner,gátizom-és gyűrűsizom tréner, természetgyógyász tartja, alapos, használható tudást átadva.

További  információért, jelentkezésért fordulj hozzám bizalommal!  Személyesen, vagy:
06-20-341-49-41
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Pencz Andrea

 

 

 

ARCTORNA, GÁTIZOM TORNA, LOMI-LOMI MASSZÁZS

ARCTORNA
 Szépülni mindig érdemes!

­Az arctorna igen változatos gyakorlatsorokból épül fel. 26 éves kortól mindenkinek ajánlott, a legtermészetesebb szépítőszer, hangulatjavító, önbizalom növelő.

Az arctorna előnyei:

-megfiatalítja, szépíti az arcot

-a torna hatására fejlődő izomzat kisimítja a bőrt

-javul a bőr nedvességfelvétele, anyagcseréje

-a megereszkedett izmok a kitartó munka hatására visszanyerik rugalmasságukat, feszességüket

-jótékony hatást gyakorol a hajhagymákra

-az arc reflexpontjain keresztül az egész testre hat

szellemileg frissít, fokozza a vérkeringést

Nézzük, mi történik az arctorna folyamán!
-Az arcszépítésnek két anatómiai pillére van. Az egyik tartópillér az arcizomzat. Az arcizmok szoros összeköttetésben vannak az arcbőrrel, így a bőr azonnal követi az izmok mozgását. Ha az arcnak ezen tartópillére veszít a feszességéből, bizonyos idő elteltével az arcfelépítés "összeomlik".
-Az arc szépségének másik pillére a rugalmas rostok összessége. Ezek adják a bőr rugalmasságát, sima, ránctalan, fiatalos kinézetét. Ha ezek a rostok sorvadásnak indulnak, visszafejlődnek, a bőr veszít feszességéből, simaságából. Ez történik a természetes öregedés során: az arcizomzat és a bőr rugalmas rostjai veszítenek  feszességükből, terjedelmükből. Az öregedés leépíti az izomrostokat és az irha rugalmas rostjait. Az arc öregedésének folyamatát az izmok és a szövetek célzott megdolgoztatásával lehetséges megállítani, sőt visszafordítani!. Amennyiben arcunkat értelmes edzésnek vetjük alá, ez a folyamat sokkal lassabban következik be, és a már "megtámadt" területeket is részben vagy egészben regenerálhatjuk, visszafiatalíthatjuk. Az izomzat és a rugalmas rostok az edzés hatására visszanyerik terjedelmüket, feszességüket. Az összehúzó gyakorlatok hatására a megereszkedett arcizmok visszanyerik egészséges, feszes állapotukat.
-Az arcépítés az arcizomzat célzott, módszeres edzése, melynek során fontos a gyakorlatok pontos, precíz végrehajtása. Lényeges, hogy az edzést kellő gondossággal, maximális odafigyeléssel végezzük, képzett tréner vezetésével. A foglakozás vezetője segít a takarásban végezendő gyakorlatok tökéletes kivitelezésében és megóv bennünket attól, hogy a nem megfelelő kivitelezéssel ártsunk az arcnak!
Új kezdő csoport indítását megfelelő számú jelentkező esetén tervezzük. Kis csoportokban dolgozunk /3-6 fő/, hogy a munka hatékony, pontos lehessen. A foglalkozás vezetője Valki Gyöngyi okleveles arctorna tréner. Óradíj 1200 Ft/óra.

 

GÁTIZOMTORNA

-Fogj egy zsákot! Legyen kb 50-60cm magas, férjen bele kb 40-50kg teher -ez lesz a felsőtested. Tömd meg jól babbal, almával, szilvával,stb különböző méretű, súlyú dolgokkal -ezek lesznek a belső szerveid. Mielőtt lezárnád, a tetejére fektess két réteg vékony konyhai fóliát –ez lesz a gátizmod. Kösd be úgy a zsákot, hogy a szája kb. tenyérnyi széles legyen -ez lesz a szeméremtest és a gátizom tájéka. Ezután fordítsd szájával lefelé, mozgasd meg, jól rázd össze -ekkor éled az életed, mozogsz, futsz. Közben figyeld meg, hogy reagál az a tenyérnyi fóliadarab- viseli a ránehezedő belső szervek súlyát, kitéve a kisebb-nagyobb terheléseknek is ugyanolyan feszes marad, mint volt, továbbra is maradéktalanul ellátja a funkcióját?! ...ezért van szükség a gátizom célzott edzésére! J
-Gátizomtorna-órák szervezése jelenleg folyamatban van! érdeklődj!
 

foto
 

LOMI-LOMI MASSZÁZS
Stúdiónkban igénybe veheted a teste-lelket kényeztető hawai-i eredetű lomi-lomi masszázst, erről bővebben itt olvashatsz.    link hamarosan

 

 

 
xvideos